Om oss
Vi har mycket spännande på gång och vi har möjlighet att bli fler!
Vi på agnasARK jobbar med en mångfald av projekt både lokalt runt Siljan men även mot storstadsregioner och mot Fjällvärlden. Arkitektkontorets främsta verksamhetsområde är planering och utformning av byggnader och anläggningar. Vi jobbar från tidiga skeden med masterplaner, detaljplaner, koncept, gestaltning, visualisering, projektering och vidare ut i själva byggprocessen som projektledare, kontrollansvar och besiktning. Vi erbjuder våra kunder hjälp från första idé till färdig byggnad.

Om Tjänster
På våra ”ritbord” finns just nu många projekt av varierande storlek och projekten är i olika skeden i plan- och byggprocessen. Vi är intresserade av personer med följande kompetenser:

Planeringsarkitekt / Landskapsarkitekt
Du jobbar i de tidigaste skedena i byggprocessen, du är en kreativ person som kan leda och driva projekt och är bra i att kommunicera med båda beställare och framtida användare. Du jobbar med masterplaner, detaljplanering, volymstudier, utformning av det offentliga rummet, osv.

Arkitekt
Som arkitekt har du en god gestaltningsförmåga och kan jobba med projekt i tidiga skeden samt med projekteringar. Du har bra helhetssyn, vilket kräver en bred förståelse för såväl formgivning som funktion och ekonomi samt beställarens behov. Här jobbar du med en diversitet av arkitektuppdrag såsom bostäder, skolor, idrottsanläggningar, villor, ombyggnationer, osv.

Byggnadsingenjör
Som byggnadsingenjör kommer du främst att jobba med byggnadsprojektering i form av ritningar och beskrivningar. Du är nyfiken på teknik och kan bidra med kreativa idéer som motsvarar den kravbild som ställs i projekten både gestaltningsmässigt och byggnadstekniskt. Vi jobbar med 3D-projektering och BIM med ständig fokus på att använda den senaste tekniken med syfte att säkerställa kvaliteten i vårt arbete men också för att skapa kundnytta.

Projekt- och processledare
Som projekt- och processledare kommer du att hjälpa våra kunder med att realisera deras byggnad eller anläggning. I denna roll jobbar du med byggnadsbeskrivningar, upphandlingsstöd, entreprenadkontrakt, projekt- och processledning, byggledning men du kan också jobba i rollen som kontrollansvarig eller besiktningsman. Gedigen erfarenhet av byggprocesser är så klart ett krav för att kunna jobba i denna roll.

Hur vi jobbar
Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team. I ditt arbete kommer du att ha både kundkontakt och kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Som person är du utåtriktad, engagerad, strukturerad och ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en växande organisation. Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsplats i ett nytt modernt kontor vid Torget i Leksand.

Ansökningsinformation
För mer information om företaget och (ett urval av) våra projekt hittar du på vår hemsida www.agnasark.se.

Om du är nyfiken, vill veta mer eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta Arjan Bastiaans på 070-6059890 eller via arjan.bastiaans@agnasark.se

Rekryteringen kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!