I centrala Leksand har nu Skoglunds 27 st lägenheter ute till försäljning i Brf. Hesseborns. Projektet är tillkommet genom en markanvisningstävling utlyst av markägaren Leksands Kommun. Skoglunds vann markanvisningen med ett förslag framtaget av oss på agnasARK och nu har vi utvecklat förslaget till kalkylunderlag, bygglovsritningar och tillsammans med vår samarbetspartner UVR Nordic tagit fram försäljningsmaterial i form av visualiseringar och bofakta.

Projektet innehåller lägenheter i storlekarna 2 rok, 3 rok och 4 rok där lägenheterna på översta plan fått en rejält tilltagen storlek och med terrasser och uteplatser mot flera väderstreck.

Gå in på länkarna nedan för att se visualiseringen av lägenheterna.

Lägenhet 3 rok

Lägenhet 4 rok övre plan söder

Lägenhet 4 rok övre plan norr 

Mer information om projektet finns på Skoglunds hemsida.