Om oss
agnasARK i Leksand är ett etablerat arkitektkontor och hittar sitt ursprung i 1960-talet. Det gör att vi genom åren har hjälpt många privatkunder, företagskunder och myndigheter. Vi på agnasARK jobbar med en mångfald av projekt både lokalt runt Siljan och även mot storstadsregioner och mot Fjällvärlden. Arkitektkontorets främsta verksamhetsområde är planering och utformning av byggnader och anläggningar. Vi jobbar från tidiga skeden med masterplaner, detaljplaner, koncept, gestaltning, visualisering, projektering och vidare ut i själva byggprocessen som projektledare, kontrollansvar och besiktning. Vi erbjuder våra kunder hjälp från första idé till färdig byggnad.

Vi söker en mångsidig Projekt- och byggledare

Om tjänsten
Som projekt- och byggledare kommer du att hjälpa våra kunder med att realisera deras byggnad eller anläggning. I denna roll jobbar du med byggnadsbeskrivningar, kalkyler, upphandlingsstöd, entreprenadkontrakt, projektledning, byggledning men du kan också jobba i rollen som kontrollansvarig eller besiktningsman. Det finns båda stora och mindre uppdrag åt myndigheter, företag och privatpersoner. Några års erfarenhet med ovanstående verksamheter är så klart ett krav för att kunna jobba i denna roll.

Hur vi jobbar
Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team. I ditt arbete kommer du att ha både kundkontakt och kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Som person är du utåtriktad, engagerad, strukturerad och ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en växande organisation. Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsplats i ett nytt modernt kontor vid Torget i Leksand.

Ansökningsinformation
För mer information om företaget och (ett urval av) våra projekt hittar du på vår hemsida www.agnasark.se.

Om du är nyfiken, vill veta mer eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta Arjan Bastiaans på 070-6059890 eller via arjan.bastiaans@agnasark.se

Vi vill gärna ha in din ansökan senaste den 31 januari 2022!