Så var den klar och första utställningen avklarad i Leksands folkhögskolas nya konst- och utställningshall, Wallénhallen. Byggnaden ska fungera som en kombinerad utställnings- och föreläsningssal men den ska också kunna användas som en ateljé för kreativt skapande. Först ut har varit folkhögskolans årliga elevutställning med alster skapade av elever på skolans olika utbildningar.

agnasARK har varit med från första början med framtagande av koncept och förslagshandlingar, tagit fram bygglovshandlingar och detaljprojektering. Under själva byggprocessen har vi också hjälpt byggherren Leksands folkhögskola med projektledningen.

Artikel om byggnaden och första utställningen på DT.

(Länken går till en plusartikel som man måste vara prenumerant för att kunna läsa).

Artikel om folkhögskolans slututställningar på Siljan News.