Vi har mycket spännande på gång och vill växa och bli fler! På våra ”ritbord” finns många projekt av varierande storlek och typ. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en växande organisation. Troligtvis har du jobbat några år med ett brinnande intresse och engagemang, men en färsk examen är också intressant! Som person är du utåtriktad, engagerad, strukturerad och ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Arkitekt
Som arkitekt har du en god gestaltningsförmåga och kan jobba med projekt i tidiga skeden samt med projekteringar. Du har bra helhetssyn, vilket kräver en bred förståelse för såväl formgivning som funktion och ekonomi samt beställarens behov.

Byggnadsingenjör
Som byggnadsingenjör kommer du främst att jobba med byggnadsprojektering i form av ritningar och beskrivningar. Du är nyfiken på teknik och kan bidra med kreativa idéer som löser problem.

Hur vi jobbar
Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team. I ditt arbete kommer du att ha både kundkontakt och kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Vi jobbar med 3D-projektering och BIM med ständig fokus på att använda den senaste tekniken med syfte att säkerställa kvaliteten i vårt arbete men också för att skapa kundnytta. Vårt huvudsakliga verktyg för upprättande av ritningar och modeller är CAD-programmet ArchiCAD i mac-miljö, erfarenhet av detta är meriterande. Då arbetsuppgifterna kräver flexibilitet med besök både hos kunder och ute på byggarbetsplatser är B-körkort ett krav.

Om du är nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta Arjan Bastiaans på 0247-792065 eller via arjan.bastiaans@agnasark.se

Rekryteringen kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!