Vi är väldigt glada att kunna meddela att Daniel blivit utsedd till Årets företagare i Leksand!

Priset delas årligen ut av företagarna i Leksand till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam och fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Motiveringen lyder:

”Denna företagare har på många vis satt sina avtryck i såväl vår byggd som i vårt land. En ung, mycket begåvad, företagare som binder samman sin unika kreativa förmåga med stora visioner och skapar på så sätt nya attraktiva miljöer i både land och stad. Personen i fråga har drivit sitt bolag under flertalet år och har nu gjort en justering i ägarstruktur för att bredda kompetensen i bolaget samt få mer tid till att arbeta med vad han tycker är roligast, nämligen att skapa. Årets företagare 2018 i Leksand är varm, modig och kreativ.”

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som gjort det hela möjligt genom att ge oss förtroendet att jobba med spännande och utvecklande projekt!

En intervju med Daniel finns att läsa på dt.se.