Det är mycket spännande på gång och vi behöver bli fler! Vi söker nu byggnadsingenjörer eller arkitekter med erfarenhet av projektering. Troligtvis har du jobbat några år med byggrelaterad projektering men ett brinnande intresse och engagemang med en färsk examen är också intressant! Du är utåtriktad, fokuserad på kundnytta, nyfiken på ny teknik, strukturerad och ansvarstagande och har en problemlösande analysförmåga.

Arbetsuppgifterna består främst av byggnadsprojektering med upprättande av handlingar i form av ritningar och beskrivningar. Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team tillsammans med andra. I ditt arbete kommer du att ha både kundkontakt och kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Vi jobbar med 3D-projektering och BIM (Building Information Model) med ständig fokus på att använda den senaste tekniken med syfte att säkerställ kvaliteten i vårt arbete men också för att skapa kundnytta. Vårt huvudsakliga verktyg för upprättande av ritningar och modeller är CAD-programmet ArchiCAD i mac-miljö, erfarenhet av detta är meriterande. Då arbetsuppgifterna kräver flexibilitet med besök både hos kunder och ute på byggarbetsplatser är B-körkort ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Om du är nyfiken och vill veta mer, gå in på vår kontaktsida https://agnasark.se/kontakt/ och fyll i dina uppgifter i formuläret längst ner på sidan.

Det går självklart bra att ringa eller maila också: Daniel Boberg, 0247-79 20 63, daniel.boberg@agnasark.se

Sista ansökningsdag 2017-02-20, rekryteringen kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!

agnasARK är ett framåtriktat arkitektkontor med kontor i Leksand och Linköping. Kontorets medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med små som stora projekt för både privata och offentliga beställare.

Vårt främsta verksamhetsområde är planering och utformning av byggnader och anläggningar. Vi menar att som arkitekter ansvarar man för både estetik och funktionalitet; två saker som ofta går hand i hand. 

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta på agnasARK. Det främsta är att alla vi på agnasARK jobbar med det vi älskar. En annan är att byggnader och arkitektur är bland det roligaste som finns. En tredje är att det finns goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker på agnasARK.

Tjänst Byggnadsingenjör/Arkitekt
Placering Leksand
Sista ansökningsdag  2017-02-20
Kontaktinformation Daniel Boberg
0247-79 20 63
daniel.boberg@agnasark.se