Om oss
agnasARK i Leksand är ett etablerat arkitektkontor och hittar sitt ursprung i 1960-talet. Det gör att vi genom åren har hjälpt många privatkunder, företagskunder och myndigheter. Vi på agnasARK jobbar med en mångfald av projekt både lokalt runt Siljan och även mot storstadsregioner och mot Fjällvärlden. Arkitektkontorets främsta verksamhetsområde är planering och utformning av byggnader och anläggningar. Vi jobbar från tidiga skeden med masterplaner, detaljplaner, koncept, gestaltning, visualisering, projektering och vidare ut i själva byggprocessen som projektledare, kontrollansvar och besiktning. Vi erbjuder våra kunder hjälp från första idé till färdig byggnad.

Vi söker Arkitekt & Byggnadsingenjör

Om Tjänsterna
På våra ”ritbord” finns just nu många projekt av varierande storlek och projekten är i olika skeden i plan- och byggprocessen. Vi söker personer som är utåtriktade, engagerade, strukturerade, ansvarstagande och har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Arkitekt
Vi söker nu en medverkande/handläggande Arkitekt som förstärker vårt team för projekt i tidiga skeden. Du har en arkitektutbildning, 3-5 år erfarenhet, har jobbat med programhandlingar och gestaltning. Du har ett brinnande intresse och engagemang i arkitektur och samhällsbyggande, fokus på kundnytta och har en problemlösande analysförmåga. Har du även erfarenhet med översikts- och detaljplanering är detta meriterande.

Arbetsuppgifterna består främst av projekt i tidiga skeden såsom volymstudier, programhandlingar, koncept, idéskisser och bygglovshandlingar i projekt för både privata och offentliga beställare. Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team tillsammans med andra. I ditt arbete kommer du kunna ha gestaltningsansvar, ha kundkontakt och kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Byggnadsingenjör
Vi söker nu en medverkande/handläggande Byggnadsingenjör som förstärker vårt team för projekt i bygghandlingsskede. Du har ingenjörsutbildning, 3-5 år erfarenhet och du kommer främst att jobba med byggnadsprojektering i form av ritningar och beskrivningar. Du är nyfiken på teknik och kan bidra med kreativa idéer som motsvarar den kravbild som ställs i projekten både gestaltningsmässigt och byggnadstekniskt. Vi jobbar med 3D-projektering och BIM med ständig fokus på att använda den senaste tekniken med syfte att säkerställa kvaliteten i vårt arbete men också för att skapa kundnytta.

Hur vi jobbar
Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team. Vi jobbar med 3D-projektering och BIM (Building Information Model) i alla projektskeden med ständig fokus på att använda den senaste tekniken med syfte att säkerställa kvaliteten i vårt arbete men också för att skapa kundnytta. Vårt huvudsakliga verktyg för upprättande av ritningar och modeller är CAD-programmet ArchiCAD i mac-miljö. Vi jobbar även med Twinmotion och Adobe programmen. Då arbetsuppgifterna kräver flexibilitet med besök både hos kunder och ute på byggarbetsplatser är B-körkort ett krav.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en växande organisation. Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsplats i ett nytt modernt kontor vid Torget i Leksand.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningsinformation
För mer information om företaget och (ett urval av) våra projekt hittar du på vår hemsida www.agnasark.se.

Om du är nyfiken, vill veta mer eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta Arjan Bastiaans på 070-6059890 eller via arjan.bastiaans@agnasark.se.

Vi vill gärna ha in din ansökan senast den 20 juni 2022!