Skistar fortsätter att utveckla sitt SkiStar Lodge-koncept och nu byggs en helt ny lodge i Hundfjället, Sälen. agnasARK har varit med och tagit fram en ny masterplan och planprogram över Hundfjället. Skistar Lodge Hundfjället är det första delprojektet i den nya masterplanen. Vi har upprättat detaljplan, koncept, förslagshandlingar, visualiseringar och bygglovshandlingar för själva lodgebyggnaden och börjar snart med projektering av bygghandlingar.

Lodgen har en total yta på 18 650 m2 och med 149 lägenheter kommer den ge plats åt närmare 800 bäddar, restaurang och loungebar. I samma byggnad inryms även butiker, skidgarderob och lekrum. I direkt anslutning till den nya lodgen finns Hundfjällscenter med gym och rekreation. SkiStar Lodge Hundfjället planeras att stå klart tidigast år 2021, men redan nu kan du uppleva nya lodgen i en virtuell värld som vi har tagit fram tillsammans med UVR Nordic AB.

Tryck här för att uppleva touren i helskärm

Mer information om projektet finns på SkiStars hemsida.