För att stärka upp och bredda vår kompetens för att bli ännu bättre rådgivare till våra kunder vill vi komma i kontakt med dig som är byggnadsingenjör, gärna med en bakgrund från entreprenörssidan där du jobbat med byggprojekt både på kontor och ute i verkligheten. Du är utåtriktad, fokuserad på kundnytta, strukturerad och ansvarstagande och har en problemlösande analysförmåga.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att vägleda våra kunder genom byggprocessen, samordna och leda projekt internt och externt, jobba med beskrivningar och byggrelaterad entreprenadjuridik. Arbetet kommer både att ske enskilt i egna projekt och i team tillsammans med andra. På sikt ser vi också att du kommer arbeta som kontrollansvarig enligt PBL. I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt men även kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Då arbetsuppgifterna kräver flexibilitet med besök både hos kunder och ute på byggarbetsplatser är B-körkort ett krav. Certifiering för kontrollansvarig enligt PBL är meriterande men inte ett krav, dock ska du ha erfarenheten som behövs för att kunna genomgå en certifiering. Intresse av och erfarenhet av projektering i CAD-miljö är också meriterande, vi jobbar med BIM-projektering i ArchiCAD.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Om du är nyfiken och vill veta mer, gå in https://agnasark.se/kontakt/  och fyll i dina uppgifter i formuläret längst ner på sidan.
Det går självklart bra att ringa eller maila också: Daniel Boberg, 0247-792063, daniel.boberg@agnasark.se

Sista ansökningsdag 7:e november 2016


agnasARK är ett framåtriktat arkitektkontor med kontor i Leksand och Linköping. Kontorets medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med små som stora projekt för både privata och offentliga beställare.

Vårt främsta verksamhetsområde är planering och utformning av byggnader och anläggningar. Vi menar att som arkitekter ansvarar man för både estetik och funktionalitet; två saker som ofta går hand i hand.

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta på agnasARK. Det främsta är att alla vi på agnasARK jobbar med det vi älskar. En annan är att byggnader och arkitektur är bland det roligaste som finns. En tredje är att det finns goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker på agnasARK.

Tjänst Byggnadsingenjör / Projektledare
Placering Leksand
Sista ansökningsdag 2016-11-07
Kontaktinformation Daniel Boberg
0247-79 20 63
daniel.boberg@agnasark.se