Det är mycket spännande på gång och vi behöver bli fler! Vi söker nu en medverkande/handläggande Arkitekt som förstärker vårt team för projekt i tidiga skeden. Du har arkitektutbildning, 3-5 år erfarenhet, har jobbat med programhandlingar och gestaltning. Har du även erfarenhet med översikts- och detaljplanering är detta meriterande. Du har ett brinnande intresse och engagemang i arkitektur, du är utåtriktad, har fokus på kundnytta, strukturerad och ansvarstagande och har en problemlösande analysförmåga.

Arbetsuppgifterna består främst av projekt i tidiga skeden såsom volymstudier, programhandlingar, koncept, idéskisser och bygglovshandlingar i projekt för båda privata och offentliga beställare. Arbetet kommer att ske både enskilt i egna projekt och i team tillsammans med andra. I ditt arbete kommer du kunna ha gestaltningsansvar, ha kundkontakt och kontakt med andra konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Vi jobbar med 3D-projektering och BIM (Building Information Model) i alla projektskeden med ständig fokus på att använda den senaste tekniken med syfte att säkerställ kvaliteten i vårt arbete men också för att skapa kundnytta. Vårt huvudsakliga verktyg för upprättande av ritningar och modeller är CAD-programmet ArchiCAD i mac-miljö. Vi jobbar även med Twinmotion och Adobe programmen.

Då arbetsuppgifterna kräver flexibilitet med besök både hos kunder och ute på byggarbetsplatser är B-körkort ett krav.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en växande organisation. Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsplats i ett nytt modernt kontor vid Torget i Leksand.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Om du är nyfiken och vill veta mer, tar du gärna kontakt med Arjan Bastiaans.

Din ansökan som innehåller ett kort brev, CV och portfolio kan du skicka in via mail.

Om agnasARK

”från idé till verklighet!”

agnasARK är ett framåtriktat arkitektkontor med bas i Leksand i hjärtat av Dalarna. Arkitektkontorets historia sträcker sig ända till mitten av förra seklet då Benny Agnas startade sin verksamhet, sedan 2003 heter vi agnasARK. Kontorets medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med små som stora projekt för både privata och offentliga beställare.

Arkitektkontorets främsta verksamhetsområde är planering och utformning av byggnader och anläggningar där vi jobbar från tidiga skeden till färdig byggnad.

  • Masterplan – Stadsplanering – Detaljplan
  • Arkitektur – Volymstudie – Koncept – Gestaltning
  • Byggprojektering – Byggbeskrivning
  • Visualisering
  • Projektledning – Projekteringsledning – Byggledning
  • Kontrollansvarig, certifierad PBL – Bas-P – Bas-U
  • Besiktning

Marknad & kunder

agnasARK är ett etablerat arkitektkontor och hittar sitt ursprung i 1960-talet. Det gör att vi genom åren har hjälpt många privatkunder, företagskunder och myndigheter. Många av vara kunder är återkommande och vi jobbar med etablerade och internationella Leksandsföretag såsom Clas Ohlson, Leksandsbröd, Ejendals, och Skoglunds bygg och har varit med på deras resa genom åren.

Genom åren har vi expanderat vårt verksamhetsområde utanför Siljans-regionen (Leksand, Rättvik, Mora, Orsa) och vi ritar bland annat projekt i Stockholm-Uppsala regionen, Falun-Borlänge regionen och fjällvärlden med projekt ibland annat Sälen, Idre, Åre och Trysil. Detta har utvecklat agnasARK till det företag vi är idag med en stor bredd i projekt som vi jobbar med.

Tjänst Arkitekt
Placering Leksand
Sista ansökningsdag  Ansökningar behandlas löpande
Kontaktinformation Arjan Bastiaans
070-605 98 90
arjan.bastiaans@agnasark.se