Leksands Sparbank Rättvik

I början av sommaren invigdes Leksands Sparbanks ombyggda kontorslokaler i Rättvik. Det var folkdräkt, musik och tal på stora torget samt lite tilltugg, en härlig atmosfär kring invigningen.

Nicklas hos oss har utfört projekteringen och Stina Pellas från Reformdesign har inrett lokalerna.

Projektet omfattade totalt ca 750 kvm fördelat på två plan varav 340 kvm var tillkommande yta för nya arbetsplatser, mötesrum, konferensrum ,fläktrum m.m.

Tidigare har det övre planet inhyst förråd, teknikutrymmen och kallutrymmen. Numera utgörs det av nya arbetsplatser tack vare de stora takkuporna på fram-och baksidan som skapar rymd och rikligt med dagsljus.

Vi vill tackar våra samarbetspartners och Leksands Sparbank Rättvik för ett gott samarbete

By | 2016-11-22T23:25:54+00:00 15 september, 2015|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment